Verschillende preventieve maatregelen voor risicomatch Club Brugge – Galatasaray

Champions League

Volgende week ontvangt Club Brugge in het Jan Breydelstadion het Turkse Galatasaray in het kader van de Champions League. De wedstrijd wordt gezien als een risicomatch.

13 september 2019 07:32 - Er worden dan ook veel preventieve maatregelen genomen. De politie maakt zich op voor de passage van de Turkse topclub. In 2002 waren er hevige rellen. “Er worden niet alleen veel manschappen en middelen ingezet”, zegt Lien Depoorter, woordvoerster van de Brugse politie aan Het Nieuwsblad.

“We treffen ook de nodige preventieve maatregelen”, gaat Depoorter verder. “Daarvoor hadden we al contact met de Brugse horeca-uitbaters, handelaars, De Lijn, taxibedrijven en omwonenden van het Jan Bredelstadion.” Geen glazen verpakkingen in de binnenstad van woensdag 10 uur tot 7 uur. Dat geldt ook voor cafés, nachtwinkels en supermarkten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.