Voor één RSCA-speler wordt het speciale match: “Hij ging bij Club gaan trainen met training van Anderlecht aan”

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

Dat Anderlecht ook morgen weer de nodige eigen talenten in de strijd zal gooien, staat buiten kijf en een van die jonge gasten is Sieben Dewaele. Nota bene een West-Vlaming met een verleden bij Club Brugge.

21 september 2019 18:12 - De 20-jarige defensieve middenvelder, die ook als flankverdediger uit de voeten kan, is een van de weinige lichtpunten bij Anderlecht. En zeggen dat hij vijf jaar het shirt droeg van blauw-zwart. “Toen hij bij Zulte Waregem zat, werd Sieben eens uitgenodigd door Club Brugge om op een woensdagnamiddag mee te gaan trainen en dat deed hij toen met een training van Anderlecht aan”, vertelt papa Jurgen Dewaele in Sport/Voetbalmagazine.

“Maar dat wij Anderlechtsupporters zijn en dat ik Anderlechtabonnee ben geweest, was niet de reden dat hij naar Anderlecht is gegaan. Sieben studeerde ook goed en in het middelbaar onderwijs zouden de trainingen bij Club niet meer te combineren zijn met de lesuren van het college hier in Vichte. Club stelde voor om hem elke dag te komen halen. Maar Anderlecht bood een interessantere optie: via het Purple Talents-programma studeren in het Sint-Niklaasinstituut, ’s namiddags trainen en in een gastgezin verblijven”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.