Vrees ongegrond: Club kan morgen rekenen op Vormer én Deli

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Morgenavond staat in Jan Breydel de altijd leuke derby tegen buur Cercle op het programma en bij Club valt er in de aanloop naar het duel alvast dubbel goed nieuws te rapen: Ruud Vormer en Simon Deli zijn namelijk fit.

13 september 2019 11:51 - Onze kapitein was de voorbije week ziek en leek hoogst twijfelachtig voor de clash tussen blauw-zwart en groen-zwart, maar volgens Het Laatste Nieuws maakte de 31-jarige Vormer gisteren gewoon weer zijn opwachting in Knokke-Heist. Hij is bijgevolg inzetbaar tegen Cercle.

En ook Simon Deli, onze defensieve tank die de voorbije weken al flink wat indruk maakte in het hart van de verdediging, zou in principe aan de aftrap moeten kunnen verschijnen. Hij keerde met blessureklachten terug van interlandverplichtingen met Ivoorkust, maar lijkt toch klaar voor de strijd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.