Wat een timing! Ruud Vormer derde keer papa tijdens interlandbreak

©  Instagram Ruud Vormer

Het waren spannende tijden voor Ruud Vormer, wiens vrouw Roos elk moment kon bevallen. En jawel hoor, intussen is het derde kindje van onze kapitein en zijn bevallige echtgenote een feit en het is een zoontje.

06 september 2019 10:36 - Qua timing kan de geboorte van William, het broertje van Valente en Julie, wel tellen want de derde telg van het (na)geslacht Vormer kwam ter wereld tijdens de interlandbreak ergo in een relatief rustige periode. Geen competitievoetbal dit weekend en dus kunnen Ruud en Roos in alle sereniteit en kalmte genieten van hun derde kindje. Dikke proficiat!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.