Wat mogen we verwachten van Diagne? Ex-Clubspeler die hem kent, schetst beeld

Of we hem zaterdag in de Brugse derby al aan het werk zullen zien, is nog even afwachten geblazen, maar met Mbaye Diagne heeft Club Brugge er alvast een stevig offensief wapen bij. Maar wat mogen we van de Senegalese bonk verwachten?

07 september 2019 16:22 - “Het is een jongen die heel goed is als hij ruimte krijgt, maar ik weet niet of hij die ruimte zal krijgen die hij gewend is. Hij heeft een hobbelig parcours afgehaspeld. Hij was een groot talent dat bij Juventus zat en hij is dan naar België gekomen. In het begin ging dat heel goed, maar daarna had hij toch problemen met de aanpassing”, vertelt Dennis van Wijk bij Play Sports.

“Hij is van hier naar daar getrokken en heeft zo een beetje overal gezeten. Bij sommige ploegen deed hij het heel goed, maar bij heel veel ploegen ook niet. Laat ons zeggen dat het een jongen met een gebruiksaanwijzing is. Het is wel een goeie gast en een goeie prof, maar je moet hem kunnen kietelen. Je mag hem niet aan zijn lot overlaten want dan verdwaalt hij”, luidt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.