Zidane benadrukt belangrijke match tegen Club Brugge: “We moeten absoluut winnen”

Zinédine Zidane

Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Real Madrid. Op een persconferentie benadrukt Real-coach Zinedine Zidane het belang van de wedstrijd.

30 september 2019 14:38 - Real Madrid ging op de eerste speeldag roemloos ten onder tegen PSG met 3-0. “De 3-0 bij PSG in de eerste wedstrijd heeft ons veel pijn gedaan. Daardoor staan we ook laatste in de groep. Dat betekent dat we tegen Club Brugge absoluut moeten winnen.”

“Daardoor is deze match des te belangrijker voor ons”, wordt Zizou geciteerd door Het Nieuwsblad. “Gelukkig is er bij ons veel veranderd sinds de nederlaag in Parijs. Defensief staan we goed, we voetballen ook beter. We moeten winnen. Maar dat geldt voor elke match waarin Real begint.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.