11-jarige Clubfan die truitje Vormer kreeg geniet nog na: “Ik heb de beelden zeker al tienduizend keer bekeken”

 © Twitter Club Brugge

Het waren ongetwijfeld de allermooiste beelden van het voorbije voetbalweekend: een jonge Clubsupporter en zijn papa die elkaar in de armen vielen nadat ze op Moeskroen het truitje van Ruud Vormer hadden gekregen. Een ervaring en avond om nooit meer te vergeten.

22 oktober 2019 13:53 - Het blonde jongetje dat in vele huiskamers voor ontroering zorgde, heet Milan De Cooman en is afkomstig uit Nieuwerkerken, een deelgemeente van Aalst. De 11-jarige knaap mist samen met zijn papa David geen enkele wedstrijd van blauw-zwart, ook op verplaatsing is hij steevast van de partij.

“Ik heb de beelden al zeker tienduizend keer bekeken. Het is onbeschrijfelijk. Het was mooi, leuk, geweldig, formidabel. Het truitje stonk helemaal niet naar zweet, het rook naar parfum.” Ook de vader van Milan reageert in Het Laatste Nieuws euforisch: “De reacties bleven maar komen. Dit was zonder twijfel het mooiste familiale voetbalmoment van mijn leven”, klinkt het dolgelukkig.

“Samen met mijn vader, de grootvader van Milan, heb ik al twintig jaar een abonnement”, vertelt David De Cooman. En ook zijn zoontje Milan heeft dus de Brugse voetbalsmaak te pakken: “We missen geen enkele thuis- of uitwedstrijd. Dit shirt is geweldig, maar met een handtekening erop wordt het nog mooier”, besluit de fervente FCB-fan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.