Clement benieuwd hoe zijn team het zal doen zonder Vormer: “Weer een nieuwe uitdaging voor de groep”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

De schorsing van Ruud Vormer is ongetwijfeld een serieuze aderlating voor Club Brugge en het was een item dat vandaag ook aan bod kwam op de persbabbel in de aanloop naar de match tegen PSG. Philippe Clement had er alvast het volgende over te zeggen.

21 oktober 2019 19:09 - “We zitten nog met een extra ding dat we moeten oplossen en ik ben niet iemand die graag naar problemen kijkt, ik wil naar oplossingen zoeken. Als je jouw kapitein en aanjager op het middenveld moet missen en je moet daar een oplossing voor zoeken, is dat weer een nieuwe uitdaging voor de groep”, bekijkt Clement het zo positief mogelijk.

Goed nieuws is alvast dat Éder Balanta opnieuw fit is, maar kan hij ook al spelen? “Balanta zou dat kunnen doen, maar hij traint nog maar net mee. Het is aan de medische staf om te bepalen of hij inzetbaar is, niet aan mij. Mbaye Diagne zit niet in de kern, omdat ik te weinig van hem gezien heb de voorbije dagen”, laat onze coach zich ook nog ontvallen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.