Clement over Vossen: “Hij zal er staan voor Club Brugge als het nodig is”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Jelle Vossen kent veel concurrentie bij Club Brugge. De aanvaller lijkt dan ook niet veel kans te maken op minuten bij Blauw-Zwart. Tijdens Extra Time liet coach Philippe Clement zich uit over Vossen.

08 oktober 2019 07:45 - “Vossen? Jelle is een topprof”, begint Clement. “Hij werkt elke dag heel hard en geeft alles. Hij zal er ook staan op het moment dat het nodig is. Dat hij uitgeleend mag worden? Het is nog te vroeg om nu conclusies te trekken. Er volgen nog zoveel wedstrijden voor het einde van het jaar”, wordt de oefenmeester geciteerd door Sporza.

Op sociale media uitte het kamp van Vossen al hun ongenoegen. “Het is niet dat ik daardoor een ander idee over Jelle zal hebben.” Één van de concurrenten is woelwater Mbaye Diagne. “Ik kan niets verkeerds zeggen over Diagne. Ik heb de verhalen ook gelezen, maar ik heb hem in zijn eerste wedstrijden geen cadeaus gegeven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.