Clement predikt realisme: “Overal met 0-4 of 0-5 gaan winnen, dat kan niet”

© Sporza

Drie punten pakken en toch wat kritiek krijgen omdat het niet echt imponerend was, dat is tegenwoordig het lot van Club Brugge. Philippe Clement ergert zich dan ook een beetje aan de manier waarop zijn nog steeds ongeslagen ploeg de laatste tijd benaderd wordt.

20 oktober 2019 12:31 - “Dat de mensen verwachten dat we overal met 0-4 of 0-5 gaan winnen, dat is gewoon niet realistisch, dat kan niet. Ik heb een heel volwassen wedstrijd gezien van mijn ploeg, ik heb mijn spelers heel veel goeie dingen zien doen. Uiteraard zijn er dingen die beter kunnen, maar alle respect voor Moeskroen. Het is inderdaad een moeilijke wedstrijd geweest, maar we hebben die wel dik verdiend gewonnen”, analyseert onze T1 op de persbabbel na de match.

“In de eerste helft wilden we te veel tussen de lijnen spelen en zochten we te weinig de ruimte achter de verdediging van Moeskroen. Zij zetten echter heel goed druk op het middenveld en de verdedigers waren ook heel agressief, kort op de man. Dat hebben we tijdens de rust bijgesteld en in de tweede helft was dat veel beter en hebben we echt wel veel meer kunnen brengen”, betoogt Philippe Clement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.