Clement weet nu al wie volgende speler wordt die Club de jackpot oplevert: “Daar ben ik heel hard van overtuigd”

©  Extra Time

Tien competitiematchen ver in de Jupiler Pro League en Club Brugge is nog steeds ongeslagen. Aan uitblinkers dan ook geen gebrek in Jan Breydel, maar als er één iemand uit de band springt en al in verband gebracht kan worden met een lucratieve transfer is het misschien wel Krépin Diatta.

09 oktober 2019 12:47 - Dat beseft ook onze coach Philippe Clement, die het in Extra Time had over zijn goudhaantje uit Senegal: “Hij is heel coachable, dat zie je ook aan de dingen die hij doet. Hij valt niet alleen aan. Die jongen is heel laat teruggekomen door de Africa Cup en ze zijn heel ver geraakt in dat toernooi”, gaf onze coach toelichting aan tafel bij Frank Raes.

“Pas eind juli was het gedaan en dan heb ik hem twee weken vakantie gegeven, dat is het uiterste minimum tussen twee seizoenen. Dan is hij teruggekeerd en was de competitie al bezig. Het is echt een heel groot talent en dat is ook een speler die de volgende jaren naar een veel grotere competitie zal vertrekken, daar ben ik heel hard van overtuigd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.