Club verwent fans met twee prachtige filmpjes over onvergetelijke avond in Madrid

© Twitter Club Brugge

Dinsdag 1 oktober 2019 staat voor eeuwig in de geschiedenisboeken als een historische avond voor Club Brugge. Het 2-2 gelijkspel tegen Real Madrid zorgde voor een enorme blijdschap bij spelers, technische staf, bestuur en fans en dat blijkt ook uit twee prachtige filmpjes, gedeeld door blauw-zwart. Geniet alvast even mee, kippenvel verzekerd!

03 oktober 2019 09:50 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.