Clubfan krijgt stadionverbod en stevige geldboete voor ludieke actie aan stadion van Anderlecht

 © Twitter Hans Noyelle

Dat voetbalsupporters niet altijd even proper behandeld worden, heeft het verleden al afdoende bewezen en blijkt ook anno 2019 nog eens. Zo kreeg een trouwe supporter van Club Brugge een stadionverbod én fikse geldboete opgelegd omdat hij vorig seizoen een vlag van blauw-zwart had opgehangen aan het Lotto Park van grote rivaal Anderlecht.

21 oktober 2019 19:32 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.