Dennis scoort twee keer tegen Real, maar houdt hij zich ook aan belofte die hij voor de match deed?

© Twitter Club Brugge

Twee keer scoren in Santiago Bernabéu, Emmanuel Dennis had het voor de match vast en zeker niet voor mogelijk gehouden. Of toch wel? De 21-jarige Nigeriaan deed voor de match namelijk een opvallende uitspraak. Of beter: hij deed een frappante belofte. En als toemaatje had hij na afloop ook nog een speciale boodschap voor de fans.

01 oktober 2019 20:01 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.