Dennis vertelt waarom hij na dit seizoen wilde vertrekken bij Club: “Maar zie nu…”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Voor Emmanuel Dennis is deze campagne in de Champions League nu al een eclatant succes. Onze Nigeriaanse dribbelkont scoorde twee keer in Madrid en wil ook vanavond tegen PSG schitteren. En zeggen dat hij afgelopen zomer eigenlijk op vertrekken stond.

22 oktober 2019 13:09 - “Waarom ik Club wilde verlaten? Misschien omdat ik me begon te vervelen in jullie competitie. Of misschien maakte de vorige coach het te lastig voor mij. Al dat lopen. (blaast) ik was daardoor ook veel te vaak geblesseerd, bijna allemaal hamstringletsels”, vertelt Dennis in Het Laatste Nieuws.

“Ik begon naar andere competities te kijken, naar andere spelers. Hoe zij wél tijd kregen om te recupereren, zich wel amuseerden. Neem nu Ajax. Heerlijk. Ik wilde naar een ploeg waar ik vrijheid zou krijgen. Maar zie nu…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.