Dennis ziet topprestatie in Champions League beloond met ‘Player of the Week’-nominatie

© UEFA Champions League

Sinds afgelopen dinsdag kent zo ongeveer iedereen in Europa onze Emmanuel Dennis. Onze 21-jarige flankaanvaller sloeg Santiago Bernabéu met verstomming met twee goals en ziet zijn glansprestatie beloond met een mooie Europese nominatie.

03 oktober 2019 15:49 - Het Nigeriaanse woelwater is namelijk een van de vier kanshebbers om verkozen te worden tot Player of the Week van speeldag twee in de Champions League.

Al is de concurrentie wel niet min: onze pijlsnelle Afrikaanse dribbelkont moet het opnemen tegen Serge Gnabry (goed voor 4 (!) goals tegen Tottenham), Achraf Hakimi (twee keer aan het kanon bij Dortmund) en last but not least Luis Suárez van FC Barcelona. Die legde er eveneens twee binnen tegen het Italiaanse Inter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.