Dikke meevaller voor Club in aanloop naar derde CL-match tegen PSG

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Vrijdag mag Club het competitievoetbal na een interlandbreak nieuw leven inblazen met een trip naar Moeskroen en volgende week dinsdag wacht alweer de komst van PSG in de Champions League. Het Franse sterrenensemble zal alvast één belangrijke speler moeten missen.

15 oktober 2019 12:14 - Zo geraakt de Braziliaanse sterspeler Neymar niet fit voor de match in Jan Breydel. De 27-jarige winger sukkelt met een hamstringblessure en zou ongeveer een maand aan de kant staan. Dat betekent ook meteen dat de tweede confrontatie met blauw-zwart in Parijs (6/11) in het gedrang komt.

Bij de Franse landskampioen is ook dat andere goudhaantje Kylian Mbappé nog out met een kuitblessure, maar zijn herstel verloopt wel voorspoedig. Afwachten of hij volgende week al in actie kan komen in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.