Gert Verheyen kritisch voor ref: “Meunier kreeg geel na rust, maar had in eerste helft al geel moeten krijgen”

Gert Verheyen (analist)

De arbitrage zorgde ook gisteravond weer voor enige ergernis bij het Brugse publiek. De Duitse ref Daniel Siebert floot namelijk niet bepaald consequent en dat zag ook Gert Verheyen.

23 oktober 2019 21:03 - “Thomas Meunier kreeg geel na de rust voor zijn fout op Openda, maar had in de eerste helft al geel moeten krijgen. Maar wat zie je bij de Duitse ref Daniel Siebert? Die geeft die kaart niet. Siebert legde het spel zelfs stil omdat Di María een vinger in zijn oog krijgt, gaf zelfs een vrije trap aan PSG en een schouderklopje aan Di María”, zegt Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Terwijl Emmanuel Dennis hetzelfde overkomt en dat laat hij gebeuren. Niet dat dit enige invloed had op het resultaat, maar daar zie je hoe refs omgaan met absolute topspelers. Dat is hetzelfde zoals onze topclubs in onze competitie anders worden beoordeeld door scheidsrechters.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.