Gisteren goed voor twee goals, vandaag staande ovatie in Jan Breydel voor Wesley Moraes

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Topweekendje voor Wesley Moraes. Onze gewezen Braziliaanse spits legde er gisteren twee in het mandje voor Aston Villa in een eclatante 1-5 overwinning op bezoek bij Norwich City en vandaag mocht hij de aftrap geven van de ‘Slag om Vlaanderen’ tussen zijn Club Brugge en AA Gent. En uiteraard kreeg de beresterke targetspits een staande ovatie. Thanks Wesley!

06 oktober 2019 21:11 - Thanks for the visit, Wesley!!💪🏼🇧🇷

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zondag 6 oktober 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.