Hans Vanaken krijgt tegen San Marino zijn allereerste basisplaats bij Rode Duivels

 ©  Twitter Belgian Red Devils

Dan toch! Hans Vanaken moest de voorbije interlands vanop de bank toekijken, maar vanavond tegen San Marino start onze 27-jarige draaischijf dan toch in de basis bij de Rode Duivels.

10 oktober 2019 18:41 - Voor de regerende Gouden Schoen van Club Brugge is het zijn allereerste basisstek bij de nationale ploeg, ruim een jaar geleden vierde hij tegen Schotland (0-4 overwinning) zijn allereerste cap, twee maanden later mocht hij ook tegen IJsland (2-0 zege) minuten maken. We zijn alvast benieuwd naar de prestatie van onze spelmaker, hieronder de volledige opstelling:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.