Kijktip: Philippe Clement vanavond in ‘Extra Time’

Philippe Clement op persconferentie

Ook de media kunnen niet voorbij aan de topprestaties van Club Brugge en dus krijgen onze spelers en coach heel wat aandacht. Zo kreeg Philippe Clement een uitnodiging om vanavond zijn zegje te doen in Extra Time.

07 oktober 2019 12:06 - De voetbaltalkshow op Canvas met Frank Raes en Filip Joos begint om 22u15 en onze blauw-zwarte succescoach is de centrale gast. Andere panelleden zijn Youri Mulder, zoon van Jan, en Mohamed Messoudi. Ongetwijfeld zal er een duchtig boompje opgezet worden over de prachtweek en dito resultaten van Club Brugge. U kijkt toch ook?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.