Prachtige woorden aan het adres van onze coach: “Philippe Clement is een genie”

Philippe Clement op persconferentie

Heel wat supporters van Club Brugge kijken ongetwijfeld al reikhalzend uit naar de match van komende dinsdag. Dan komt het PSG van Thomas Meunier namelijk op de bezoek in Jan Breydel. Onze geliefde ex-speler en Rode Duivel volgt de prestaties van blauw-zwart nog altijd op de voet.

20 oktober 2019 12:48 - En de offensieve rechtsachter van de Parijse grootmacht is onder de indruk van het huidige Club Brugge en heeft dan ook niks dan lof voor trainer Philippe Clement: “Ik heb gezien hoe lastig Club het Real heeft gemaakt. Met telkens één van hun snelle spitsen die tegen de zijlijn plakte en goed in de ruimte dook”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Daaraan zie je dat Philippe Clement durft. Echt waar, zijn tactiek op Real was magnifiek. Nu, het verbaasde mij eigenlijk niet. Philippe Clement is een genie, hij is de toekomst onder de Belgische coaches.”

Prachtige woorden en daar blijft het niet bij: “Philippe heeft gewoon alles: tactisch sterk, een goeie attitude en hij slaagt er altijd in om zijn boodschap duidelijk en verstaanbaar over te brengen. Hij gebruikt steeds de juiste woorden, zelfs als het niet in zijn moedertaal is”, meent Meunier (28).

“Communicatief is hij echt een talent, naast zijn kennis en ervaring op het vlak van voetbal. Ik vergelijk Philippe niet met Guardiola, hé, maar ik geloof echt dat hij de kwaliteiten heeft om op een dag een Premier Leagueploeg te coachen. Als je ziet wat hij met Club Brugge flikt, nadat hij eerder Waasland-Beveren in de top-5 bracht en kampioen werd met Genk…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.