Thomas Meunier krijgt verdict te horen over in Brugge opgelopen blessure

Thomas Meunier (Club Brugge)

Het was geen leuk beeld afgelopen dinsdag: Thomas Meunier die in het slot van de match geblesseerd naar de kant hinkte en dat uitgerekend in het stadion waar hij vijf mooie jaren beleefde. Intussen weet de Rode Duivel ook hoe ernstig het gesteld is met zijn blessure.

25 oktober 2019 13:56 - Onze voormalige offensief ingestelde rechtsback liep volgens Sudpresse een spierblessure op aan de linkerhamstring. Hij zou daardoor meteen minstens vier weken aan de kant moeten blijven en mist zo dus al zeker de tweede confrontatie met Club Brugge in Parijs van begin november.

Een serieuze domper voor onze landgenoot, die heel hard had uitgekeken naar de twee matchen tegen zijn ex-club. Ook de interlands tegen Rusland (16/11) en Cyprus (19/11) van volgende maand komen in het gedrang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.