Hans Vanaken na nipte zege op Moeskroen: “Ze hebben thuis een jaar niet verloren, dat wil ook iets zeggen”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

De vloek van de Gouden Schoen? Daar lijkt Hans Vanaken ook dit seizoen geen spatje last van te hebben. Onze spelmaker lukte ook gisteren weer zijn goaltje en zit nu al aan 6 stuks in 10 matchen. Hij maakte ook meteen zijn allereerste goal ooit tegen Moeskroen en heeft nu tegen alle huidige ploegen uit de Jupiler Pro League gescoord.

19 oktober 2019 21:26 - “Het was voor beide ploegen geen makkelijke wedstrijd aangezien we allebei druk wilden zetten. Ze hebben hier thuis ook een jaar niet verloren, dat wil ook wel iets zeggen. Uiteindelijk is het goed we vlak voor de rust die 0-1 maken en daarna hebben we het redelijk volwassen uitgespeeld”, aldus onze Limburgse draaischijf bij Play Sports.

Opvallend ook: de Rode Duivel scoorde eens niet met het hoofd. “Het heeft lang geduurd voor ik eens een doelpunt kon scoren met de voeten, maar hoe ik ze maak, maakt me echt niks uit hoor. Die statistiek dat ik hier nog nooit gescoord had, heb ik ook gehoord en ik werd er ook over aangesproken, maar die mag eindelijk ook weggegooid worden, het was ook maar een statistiek”, vult Vanaken aan op de clubwebsite.  

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.