VAR is mikpunt van Gentse woede door penaltyfase, Clubfans reageren gevat: “Beste ploeg wint gewoon, accept it”

© Play Sports

Had AA Gent bij een 2-0 tussenstand een penalty moeten krijgen? Zelfs bij de analisten heerste er verdeeldheid na een fase in de zestien met Brandon Mechele en Roman Yaremchuk in de hoofdrol, maar voor de bezoekende supporters was de VAR overduidelijk de gebeten hond. De fans van Club Brugge lieten het alvast niet aan hun hart komen en reageerden gevat op Twitter. Ploeg van Vlaanderen? Dat zijn wij!

07 oktober 2019 07:31 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.