VIDEO: Ruud Vormer bouwt na knalprestatie tegen Gent feestje met uitzinnige fans

 © Facebook Supportersfederatie Club Brugge

Hij was al een van onze absolute publiekslievelingen en gisteren na de match heeft Ruud Vormer zich nog extra populair gemaakt bij de blauw-zwarte aanhang. Onze geweldige aanvoerder ging na de indrukwekkende 4-0 tegen AA Gent namelijk een feestje bouwen met de supporters. En dat leverde onderstaande heerlijke beelden op: “Ruudje Vormer, we worden kampioen!”

07 oktober 2019 12:16 - Ruudje Vormer Ruudje vormer we worden kampioen

Geplaatst door Supportersfederatie Club Brugge op Zondag 6 oktober 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.