VIDEO: Vanaken zijn eerste goal ooit tegen Moeskroen is er eentje om van te smullen

© Play Sports

Hij had al tegen alle teams in eerste klasse gescoord, maar nog niet tegen Moeskroen. Die blinde vlek vegen we wel netjes even weg, dacht Hans Vanaken gisteravond. De Gouden Schoen tekende in Henegouwen de 0-1 aan en dat doelpunt was er werkelijk eentje om van te smullen.

19 oktober 2019 21:01 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.