Vincent Mannaert onder de indruk van zijn coach: ''Als hij zo blijft evolueren, kan hij internationaal doorbreken''

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
/></figure><!-- /wp:image --><!-- wp:paragraph --><p><strong>Philippe Clement is nog steeds ongeslagen als trainer van Club Brugge, zelfs het grote Real Madrid kreeg onze trainer en zijn Brugse machine niet klein. Straffe kost, zo vindt ook algemeen manager Vincent Mannaert. Hij beseft dat zijn T1 een grote toekomst wacht. </strong></p><!-- /wp:paragraph --><!-- wp:more --><!--more--><!-- /wp:more --><!-- wp:paragraph --><p>Het Nieuwsblad.

"Philippe verenigt vele facetten van het moderne trainersvak. Ten eerste is hij sterk in het analyseren van de sterke en zwakke punten van de tegenstander en van zijn eigen ploeg. Ten tweede heeft hij een heel brede benadering. Hij integreert heel vlot wetenschappelijke data, de nieuwste evoluties inzake video­analyses, heeft oog voor talentontwikkeling... in zijn dagelijks werk. Newskool in plaats van oldskool", aldus Mannaert.

"Ten derde is hij ­ijzersterk in het gepersonaliseerd werken met de mensen van zijn staf en met de spelers. Hij laat niemand vallen, gelooft in iedereen zijn kwaliteiten. En als dan, zoals dinsdag in ­Madrid, zijn voorspellingen nog eens uitkomen, dan scoor je natuurlijk bij de spelers", meent de man die afgelopen zomer onze toptransfers realiseerde.

"Philippe heeft zijn carrière slim ­opgebouwd. Geen enkele stap overgeslagen. In die twee jaar dat hij niet bij ons was, heeft hij geleerd doortastender op te treden. Is hij verbeterd in zijn communicatie. Hij is correct, hakt knopen door. Dat is echt knap, hoor", klinkt het vol bewondering.

"Als hij zo blijft ­evolueren en zijn honger perfect in evenwicht houdt met zijn geduld, wat hij ook heeft, dan kan hij internationaal inderdaad doorbreken."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
21/04
Union Saint-Gilloise
18:30
Club Brugge
wo
24/04
Club Brugge
20:30
Genk
zo
28/04
Genk
13:30
Club Brugge
zo
5/05
Antwerp
13:30
Club Brugge
ma
13/05
Club Brugge
20:30
Union Saint-Gilloise
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 30 32 70
2 Anderlecht 30 28 63
3 Antwerp 30 28 52
4 Club Brugge 30 33 51
5 Genk 30 20 47
6 Gent 30 15 47
7 Cercle Brugge 30 10 47
Bekijk de hele stand