Vlijtige Clubfans maken flink werk van tifo die zondag Jan Breydel moet kleuren

De match van zondag tegen Standard is een echte topper en meteen ook de terugkeer van enkele oude bekenden zoals Michel Preud’homme en Maxime Lestienne. De fans van blauw-zwart willen dan ook niks aan het toeval overlaten en gaan uitpakken met een prachtige tifo.

24 oktober 2019 18:27 - Vandaag werd al de eerste hand gelegd aan de sfeeractie die het Jan Breydelstadion zondag om half drie een extra dimensie moet geven en ook morgen en zaterdag wordt er nog gewerkt aan de tifo.

Wie graag zijn steentje wil bijdragen, kan dit trouwens door contact op te nemen met de mensen van The Blues of F.C. Bruges. Laat die topper tegen de nummer twee in de Jupiler Pro League maar komen, wij hebben er zin in.

Straks beginnen we aan de eerste van drie tribunes voor zondag. Alle hulp meer dan welkom vanaf 15u! Wie zich nog wil…

Geplaatst door The Blues of F.C. Bruges op Woensdag 23 oktober 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.