Vormer heeft veel vertrouwen in Club Brugge: ‘Real en PSG zijn niet onbereikbaar’

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer pakte tegen Real Madrid twee keer geel, maar ook met tien man kon Club Brugge standhouden. Het werd 2-2. Na afloop reageerde de Nederlander vol vertrouwen tegenover Het Nieuwsblad.

02 oktober 2019 13:20 - Club Brugge stond 0-2 voor op Bernabeu. Vormer is toch een tikkeltje teleurgesteld. “Eigenlijk wel”, zuchtte Vormer. “We konden gewoon op kop staan in deze groep. Ik ben teleurgesteld en gelukkig tegelijk. Vooral tijdens de eerste helft hebben we een heel goed Brugge gezien. Na de rust gaan zij gas geven en dat weet je dat het moeilijk wordt om nog te voetballen. Maar we mogen hier heel trots zijn.”

Vormer heeft veel vertrouwen in Club Brugge. “Real en PSG onbereikbaar? Dat weet ik nog zo niet”, gaat Vormer verder. “We moeten gewoon doorgaan en onze situatie wedstrijd per wedstrijd bekijken. PSG hebben we nog twee keer en Madrid komt nog naar ons. We hebben trouwens nog niet verloren dit seizoen”, aldus de aanvoerder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.