Akpala komt fit aan bij KVO dankzij Club Brugge: “Het was een privilege”

Joseph Akpala (Club Brugge)

Joseph Akpala keert terug in de Jupiler Pro League bij KV Oostende. Het Laatste Nieuws meldt dat de aanvaller fit is dankzij Club Brugge. Akpala onderhield zijn conditie bij Blauw-Zwart.

21 november 2019 13:33 - Akpala praatte met Vincent Mannaert na een thuiswedstrijd van Club Brugge. Hij werd meteen uitgenodigd op het Belfius Basecamp. “Tot vorige week heb ik er dagelijks met de beloften getraind”, vertelt de Nigeriaanse aanvaller die in het verleden bij Blauw-Zwart speelde.

“Club stond er voor open: ‘Je bent altijd welkom’, klonk het bij Vincent en de voorzitter (Bart Verhaeghe, red.). ’t Was speciaal om opnieuw het shirt van Club te mogen dragen. Dat ik elke dag met de beloften op het veld trainde, hielp me om professioneel te zijn. Het was een privilege – ik heb van binnenuit kunnen zien hoe hard de club gegroeid is”, aldus Akpala.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.