Clement over verbannen Diagne: “Dat wil ik duidelijk stellen”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Mbaye Diagne is nog steeds niet opgenomen in de selectie van Club Brugge. Coach Philippe Clement laat zich op een persconferentie uit over zijn veelbesproken aanvaller.

22 november 2019 08:11 - Na het incident op PSG kreeg Diagne weer minuten in de oefenwedstrijd tegen Sporting Charleroi. “Diagne speelde in de oefenmatch tegen Charleroi, dat was een training voor mij. Ik wil wel duidelijk stellen dat voor zijn match in Parijs hij zich wel toonde op training, anders zou hij geen minuten gekregen hebben.”

“Echt spijtig dat hij in Parijs zijn eigen ruiten heeft ingegooid, want hij was net aan het groeien en zich in de ploeg aan het werken. Nu is het aan hem om zich op training te bewijzen en hard te werken, opdat ik hem weer selecteer. Het is heel simpel: ik beslis wanneer hij er terug bijkomt. Dat hij nu niet bij de selectie zit, zegt voldoende”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.