Club Brugge wint oefenmatch in Belfius Basecamp van Sporting Charleroi

Club Brugge heeft een vriendschappelijke wedstrijd in het Belfius Basecamp tegen Sporting Charleroi afgewerkt. Blauw-Zwart won met 2-1.

14 november 2019 15:09 - Philippe Clement en Club Brugge zagen veel spelers vertrekken door de interlandperiode. Toch kon Blauw-Zwart nog met een behoorlijk elftal aantreden. In de eerste helft vielen er geen doelpunten, maar in de tweede helft vielen er wel goals.

Jelle Vossen bracht Club Brugge op voorsprong. De Japanner Morioka bracht Charleroi op gelijke hoogte via een strafschop. De wedstrijd leek op 1-1 te eindigen tot de ingevallen De Cuyper een vrije trap in blessuretijd binnenschoot.

Basis Club Brugge: Horvath – Mata, Cools, Ricca, Balanta, Rits, Vormer, Schrijvers, Vlietinck, Vossen, Diagne

Basis Charleroi: Descamps – Marinos, Willems, Dessoleil, Tsadjout – Keita, Hendrickx, Morioka – Fall, Diagne, Bruno

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.