Clubfans ergeren zich blauw aan wangedrag thuispubliek: “Royal Antwerp wordt steeds meer Marginaal Antwerp”

© Play Sports

Dat de clash tussen Antwerp en Club Brugge altijd voor een beladen sfeertje zorgt op de Bosuil is algemeen bekend, maar vandaag gaan de poppetjes wel heel stevig aan het dansen. Na twee beslissingen in het nadeel van de thuisploeg gooiden de RAFC-fans met bekertjes bier, waarna ref Bram Van Driessche de match even onderbrak. Voor de Clubfans het moment om hun rivalen even verbaal te jennen.

https://twitter.com/mostreytom/status/1193535154943397888

10 november 2019 16:06 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.