Diagne laat van zich horen na penalty-incident met Vanaken: “Het spijt me”

Mbaye Diagne was de gebeten hond in de Champions League-wedstrijd tegen PSG. Club Brugge verloor met 1-0, maar had een uitstekende kans op de gelijkmaker via strafschop. De spits pakte de bal echter af van vaste penaltynemer Hans Vanaken en miste vervolgens.

07 november 2019 08:11 - Diagne liet om middernacht van zich horen via een Instagrampost op zijn verhaal. ‘Het spijt me heel erg voor vanavond’, begint de aanvaller. ‘Ik zat absoluut fout en ik wilde enkel het team helpen. Ik heb echter een grote fout gemaakt.’

‘Daarvoor wil ik mij excuseren. Ten eerste tegenover de coach, de captain en mijn andere teamgenoten. Uiteraard wil mij ook excuseren tegenover de fans. Ik zal er alles aan doen om terug te geven wat jullie verdienen. Het spijt me Club Brugge-familie!’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.