Diagne maakt lol op training Club Brugge: ‘Ik trap niet, dat is voor Vanaken’

Mbaye Diagne liet van zich horen op zijn Instagrampagina en had een boodschap voor Club Brugge. De aanvaller is nog steeds verbannen, maar maakt nog wel plezier op training.

22 november 2019 10:14 - Het Nieuwsblad meldt dat Diagne op de training van Blauw-Zwart lol blijft maken. Na de training trapten de spelers nog een reeks penalty’s in afwezigheid van de internationals. Diagne zou naar verluidt hebben gezegd: “Sorry, ik trap niet. ’t Is voor Hans.” Vanaken zat toen bij de Rode Duivels.

Het valt nog af te wachten of Diagne nog een toekomst heeft bij Club Brugge. Sinds het penalty-incident tegen PSG zit de spits niet meer in de selectie van Philippe Clement. Een nieuwe kans lonkt omdat Club Brugge meer dan drie miljoen euro voor hem neertelde.

Boodschap
Op Instagram postte Diagne een crypische boodschap. ‘Ik accepteer niet dat iemand me gebruikt als ik nodig ben. Stilte is de beste wraak, het juiste moment om te praten zal wel komen’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.