Dubbele verrassing: twee Bruggelingen krijgen basisplaats bij Rode Duivels

© Twitter Belgian Red Devils

Voor competitievoetbal is het nog even wachten tot vrijdag, maar wie nu al enkele spelers van Club Brugge aan het werk wil zien, moet vanavond afstemmen op de match van de Rode Duivels tegen Cyprus. Roberto Martínez heeft immers verrassend genoeg een basisplaats in petto voor Simon Mignolet en Hans Vanaken.

19 november 2019 19:46 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.