‘Harde kern PSG dreigt met boycot van Champions League-match Club Brugge’

Champions League

De harde supporterskern van PSG dreigt met een boycot van de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge. Zo willen de fans hun ongenoegen uiten over aanhoudende intimidatie en provocatie van de politie en bewakingsfirma Olips.

06 november 2019 07:01 - Het Collectif Ultras Paris (CUP) ligt in de clinch met PSG. Ze voelen zich geprovoceerd door de politie en bewakingsfirma Olips. Die laatste zorgt voor de veiligheid in het blok waar de CUP zit en voor de begeleiding naar de uitwedstrijden.

‘Ook de vraag om een stadionverbod voor Lahoucine Zerari, een naaste van de CUP-voorzitter Romain Mabille, is in erg slechte aarde gevallen’, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Het ziet er dus naar uit dat Club Brugge de harde kern al niet hoeft te vrezen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.