Loïs Openda grote uitblinker in stuntzege van Jonge Duivels tegen Duitsland

© Proximus Sports

De interlandbreak is het ideale moment om op adem te komen, maar dat geldt natuurlijk niet voor onze Brugse internationals. Een van hen is Loïs Openda, die gisteren in actie kwam met de Belgische beloften.

18 november 2019 10:54 - Onze nationale U21 keken met Duitsland een taaie en sterke tegenstander in de ogen, maar Openda en co lieten zich niet van de wijs brengen. Integendeel zelfs, de Jonge Duivels haalden het op Duitse bodem zelfs met 2-3. En jawel, grote uitblinker van de avond was onze 19-jarige spits. Loïs Openda zorgde voor de 1-2 en de 1-3 en kroonde zich zo tot matchwinnaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.