Mata staat dicht bij rentree, Club extra gemotiveerd: “Al van 2003 geleden dat we op Antwerp gewonnen hebben”

Pas helemaal op het einde van de wekelijkse persconferentie van Philippe Clement ging het over het sportieve plaatje. Belangrijkste vraag: is iedereen klaar voor de altijd beladen topper op het veld van Antwerp? Een match met een extra dimensie gezien de grote rivaliteit.

09 november 2019 14:21 - “Dat is nog niet zeker. Clinton Mata heeft een deel van de groepstraining afgewerkt, dus hopelijk is hij beschikbaar voor zondag, maar we zullen in de komende dagen zien of dat het geval is. Ik ben in ieder geval blij dat je daarover begint”, knipoogt Philippe Clement. Hoe dan ook staat onze defensieve sterkhouder uit Angola alweer dicht bij zijn rentree.

“Op die manier kunnen we dat andere hoofdstuk afsluiten en is dat definitief gedaan. We kunnen nu vooruitkijken naar die heel moeilijke partij op Antwerp want ik heb gelezen dat het ook al van 2003 geleden is dat Club Brugge daar gewonnen heeft, dat is een heel lange periode. Het is een heel mooie uitdaging voor ons allemaal om dat voor de eerst keer te doen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.