Mbaye Diagne (voorlopig?) een flop bij Club, maar hij is niet de enige tegenvaller: “Verbijsterend”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge mag terugblikken op een fantastische heenronde in de Jupiler Pro League. Tien zeges in veertien matchen – blauw-zwart heeft nog een match tegen Charleroi in het verschiet – en amper één nederlaag. En toch zijn er ook een paar negatieve puntjes bij de autoritaire leider.

18 november 2019 11:24 - Zo maakt Brugsch Handelsblad een voorlopige balans op die niet bepaald positief uitvalt voor twee spelers uit de Brugse selectie: “Lang lag Jelle Vossen hier in pole position. Verbijsterend hoe de Limburger, al zijn hele carrière een garantie op goals, week na week uit de selectie viel”, klinkt het.

“Maar in de eindsprint voor flop werd Vossen plots razendsnel voorbijgeflitst door een Senegalees met een ego zo groot als de Eiffeltoren. Mbaye Diagne zorgde op zijn eentje voor serieuze barsten in de happy family Club Brugge. Toch wel dé flop van de hele klas, zeker?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.