Niet alleen zelfzuchtige Diagne krijgt kritiek: “Die twee zouden soms beter in een circus acteren”

Salto Dennis en Club-fans op achtergrond (Club Brugge - Gent)

Mbaye Diagne was in Parijs natuurlijk de gebeten hond door de gemiste penalty die eigenlijk voor Hans Vanaken was bestemd. Al is de Senegalese spits niet de enige die kritiek krijgt na een nochtans mooie en meer dan bemoedigende prestatie tegen een steenrijke Europese topclub.

07 november 2019 13:27 - “Club Brugge heeft zeker mogelijkheden gehad om tegen te prikken, maar de laatste pass kwam er niet uit. En dan kijk ik toch vooral naar Diatta en Dennis, twee flankspelers die in de tweede helft niet meer tot hun recht kwamen”, analyseert Tom Boudeweel, commentator voor Radio 1.

“Diatta en Dennis zouden soms beter in een circus acteren, omdat ze te veel overdrijven met hun acties. Ze hebben ongelofelijk veel talent, maar het zijn talenten met een handleiding. De onvoorspelbaarheid van hun acties is hun grote kracht, maar tegelijk hun zwakte. Als ze een stap hogerop willen zetten, zullen ze nog wat moeten bijschaven om dat overmoedige en naïeve beter te kanaliseren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.