Openda heeft boodschap voor Clement: ‘Dat zou ik graag willen’

Loïs Openda maakte veel indruk bij de Jonge Duivels tegen Duitsland. De 19-jarige aanvaller had een groot aandeel in de stuntzege met twee doelpunten. Openda heeft ook een boodschap voor Club Brugge.

19 november 2019 08:27 - Openda geeft toe dat hij soms wat kalmte voor goal mist. “Soms mis ik wat rust in de zestien”, vertelt de aanvaller aan Het Laatste Nieuws. “Maar ik boek vooruitgang, bewees ik zondag. Het heeft me een vertrouwensboost gegeven. ‘Ik kan het nog!’ Ook bij Club.”

“Ik zou graag eens een paar matchen op rij starten”, gaat Openda verder. “Dan zou het misschien iets makkelijker zijn om me in de kijker te spelen. Aan de andere kant: de coach kan er maar elf opstellen, hé. De concurrentie is groot. En tóch krijg ik minuten van Philippe Clement – hij heeft vertrouwen in mij. Net zoals Walem. Ik moet gewoon blijven werken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.