Openda over toekomst bij Club Brugge: ‘Daar denk ik niet aan’

Loïs Openda speelde een sterke wedstrijd met de Jonge Duivels tegen Duitsland en liet eerder al weten graag wat meer wedstrijden te starten bij Club Brugge. De aanvaller laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over zijn toekomst.

20 november 2019 09:12 - Openda wil naar eigen zeggen niet vertrekken bij Blauw-Zwart. : “Club gelooft in mij. Ik denk niet aan een uitleenbeurt.” De 19-jarige spits is geen opgever. “Ik heb astma en lag een jaar in het ziekenhuis. Maar ik heb er nooit gehuild – zo ben ik niet. Eén van de dokters zei dat ik nooit meer zou kunnen sporten, zo ver is het gelukkig niet gekomen. Ik was een klein vechtersbaasje. (lacht) Nu nog. Ik wil me absoluut doorzetten bij Club Brugge.”

“Nu moet ik doorgaan”, gaat Openda verder. “Het geldt ook voor de beloften. We hebben tegen de grote favoriet getoond dat we het kunnen. Rechtstreekse kwalificatie voor het EK moet de doelstelling zijn. (grijnst) Dan moeten we waarschijnlijk wel eerste worden. Ach, waarom zou ons dat niet lukken?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.