Philippe Clement betreurt cruciale fase: “Het is jammer dat ze zo weer in de wedstrijd komen”

© Play Sports

De penalty die Antwerp vroeg in de tweede helft kreeg, zullen ze bij blauw-zwart maar moeilijk kunnen verteren. Dieumerci Mbokani ging gretig tegen de grond na een ingehouden tackle van Odilon Kossounou, maar de VAR vond het niet nodig om de ref terug te fluiten.

10 november 2019 20:17 - “Ik kan nooit leven met een nederlaag. Ik wil altijd winnen en dat geldt ook voor mijn groep. Je weet dat het hier altijd een moeilijke wedstrijd is. We hebben onze kansen niet afgemaakt, we hebben er nochtans genoeg gekregen om het verschil te maken. Ik heb ook het idee dat Mbokani bij de strafschop meer het contact zoekt. Het is jammer dat ze zo weer in de wedstrijd komen, waar ze tot dan niet inzaten”, betreurt Clement bij Sporza.

“Als je al die haat op en naast het veld hoort en voelt, denk ik dat mijn spelers rustig zijn gebleven. We zijn gewoon niet efficiënt genoeg geweest, maar dat kan gebeuren. Als we opnieuw een reeks kunnen maken van 15 wedstrijden met maar 1 nederlaag, denk ik dat we een fantastisch seizoen kennen”, blijft onze trainer optimistisch na een sterke heenronde en nog één (bonus)wedstrijd op Charleroi in het verschiet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.