Ploeg uit tweede amateur verprutst twee penalty’s en pakt op Twitter uit met kwinkslag naar Club

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Geen leuke voetbalnamiddag voor Sporting Hasselt gisteren, want de Limburgse ploeg uit de tweede amateurklasse ging met 2-1 de boot in op het veld van Diegem Sport. Opmerkelijk: de ex-ploeg van Stijn Stijnen verkwanselde twee strafschoppen en pakte op Twitter uit met een kwinkslag naar Club Brugge en Mbaye Diagne.

18 november 2019 14:46 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.