Siebe Schrijvers stelt iedereen gerust: “Wat er in Parijs is gebeurd, is niet blijven hangen”

© Play Sports

Net zoals tegen Kortrijk pakte Siebe Schrijvers ook op Antwerp uit met een puike prestatie. Onze kleine pocketspits, die opnieuw op de flank uitgespeeld werd, tekende voor de verdiende 0-1, maar kon na rust niet verhinderen dat Club alsnog met lege handen naar huis moest.

12 november 2019 15:04 - “We speelden een sterke eerste helft en die voorsprong gaf ons natuurlijk een goed gevoel aan de rust. In de tweede helft waren we misschien iets minder, maar hadden we ook nog onze goede momenten. Het spel lag behoorlijk veel stil en dat bracht ons toch wat uit ons ritme. We moeten dit resultaat nu ook niet gaan dramatiseren want we hebben al een heel mooie reeks neergezet”, blijft onze 23-jarige aanvaller rustig.

“Iedereen denkt al dat we onklopbaar zijn en is uiteraard supergemotiveerd om tegen ons te winnen. De voorbije weken en maanden was er een good news show, maar deze hoeft niet te stoppen na deze nederlaag. De komende weken kunnen we nu wat fysiek herstellen en dan zullen we er weer staan”, klinkt het overtuigend op de clubwebsite.

Ook mentaal krijgt Club wat rust, misschien geen overbodige luxe na de commotie van vorige week. Al is Siebe Schrijvers daar heel erg duidelijk over: “Wat er woensdag in Parijs is gebeurd, is niet blijven hangen. We blijven één hechte spelersgroep. Dat zag je ook wanneer we de 0-1 scoorden. Iedereen gunt het elkaar en zo hoort het ook.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.