‘Slecht nieuws voor Clement en Club Brugge, Mitrovic enkele weken out’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Matej Mitrovic werd niet opgenomen in de selectie van Club Brugge voor de wedstrijd tegen KV Oostende. Philippe Clement kan niet over de verdediger beschikken door een enkelblessure.

21 november 2019 14:59 - Alle internationals kwamen zonder blessures terug bij Club Brugge, maar er was wel slecht nieuws over Mitrovic. Het Laatste Nieuws meldt dat de Kroatische verdediger een enkelblessure heeft opgelopen. Daardoor kan hij enkele weken niet in actie komen. Het zou overigens om een nieuwe blessure gaan. Mitrovic is niet hervallen in een enkeblessure die hij eerder dit jaar ook had.

Voor de rest kan Clement over een fitte selectie beschikken. “Waarom we zo weinig geblesseerden hebben? Dat heeft heel wat factoren. De spelers zelf, die zich verzorgen, de medische staf, die veel aan preventie doet, het gebruik van data en de goede samenwerking in de staf. Maar we moeten hout vasthouden”, vertelde Clement op een persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.