Turkse journalist reageert: “Stuur Diagne níét terug naar Istanbul! Hij is een gek en een dikke egoïst”

© Q2

Heel wat supporters van Club Brugge deden afgelopen week de suggestie om Mbaye Diagne per direct of toch zeker in januari terug te sturen naar Galatasaray. Maar daar zitten ze in Turkije duidelijk niet op te wachten, zo blijkt uit een reactie van een sportjournalist.

09 november 2019 16:08 - In de Turkse hoofdstad zijn ze allerminst verbaasd over de nieuwste streek die enfant terrible Diagne heeft uitgehaald: “Wat jullie in België ook met hem willen doen: stuur hem níét terug naar Istanbul! Ze willen hem hier nooit meer zien. De enige goede herinnering van de fans aan hem is de dag dat hij naar Club Brugge vertrok”, vertelt Çagri Davran van Fanatik.

De journalist die Galatasaray volgt voor de Turkse sportkrant in kwestie doet zijn verhaal aan Het Nieuwsblad: “Weet je wat zijn probleem is? Het kan hem allemaal niks schelen. Winnen of verliezen, Anderlecht of Club Brugge, een penalty omzetten of missen… Het raakt hem niet. Het enige wat hem interesseert, zijn zijn luxewagens en dure sneakers om mee uit te pakken. Hij denkt alleen aan zichzelf. Diagne was uniek, maar op de slechtst mogelijke manier. Hij is een gek en een dikke egoïst.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.