Brugs beroep bij UEFA baat niet: Vormer blijft geschorst tegen Galatasaray

©  Play Sports

Club Brugge hoopte vurig om Ruud Vormer te recupereren voor de mogelijk cruciale wedstrijd tegen Galatasaray in de Champions League, maar de UEFA heeft het blauw-zwarte beroep tegen de schorsing van onze kapitein verworpen.

18 november 2019 16:28 - Onze 31-jarige aanvoerder werd tegen Real Madrid uitgesloten en omdat hij na zijn rode kaart wat minder fraaie zaken naar het hoofd van de scheidsrechter had geslingerd, kreeg onze Nederlandse sterkhouder een fikse Europese schorsing van maar liefst drie speeldagen.

Ruud Vormer miste zo al de dubbele clash met PSG en ook de match in en tegen Galatasaray, die van groot belang is in de strijd om de derde plaats, is niet voor hem weggelegd. Club Brugge probeerde hem via een beroepsprocedure alsnog te mogen inzetten in Turkije, maar de UEFA hield voet bij stuk. Thuis tegen Real Madrid mag onze kapitein wel aantreden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.